Om mig

Jeg er sådan en kvinde, der kan det meste selv. Og det jeg ikke selv kan, det kan jeg betale mig fra. Jeg er selvstændig, jeg er kompetent både på jobbet og i mit privatliv, og jeg har et meget velfungerende socialt liv med rigtig mange gode og tætte venner og veninder. Men det har kostet blod, sved og tårer at komme dertil, hvor der er barberet så meget ind til benet, at det kun er de sande venner, der er tilbage i mit liv.

Da jeg var 19 år gammel blev jeg regerende popdronning ”over night” med det ene nummer 1. hit efter det andet på diverse charts. Der er rigtig meget godt, at sige om den periode af mit liv. Men der er lige så meget mørke og sorg, der fulgte med de poppende champagneflasker og fester til langt ud på morgenen. Det vil jeg dele med jer her på siden – lidt ad gangen.

Da jeg var færdig med at være ”gård”-sanger, og tro mig, jeg var FÆRDIG, så besluttede jeg mig for at mit liv skulle bruges på noget mere konstruktivt. Noget, der havde en reel betydning. Derfor er jeg i dag ansat som journalist på DR på syvende år. Det vil ikke være så meget det, jeg vil skrive om herinde, da jeg er omfattet af en tavshedspligt i forhold til mine historier, kilder og cases. Og fordi et journalistisk set ikke ville være etisk forsvarligt.

Til gengæld vil jeg dele mine personlige oplevelser og følelser som enlig moderne kvinde og mor, i en verden i konstant forandring, og som stiller stadigt voksende krav til, hvad det vil sige, at være en succes.

Jeg vil dele mine inderste ønsker, mine dybeste hemmeligheder, mine tungeste sorger og mine smukkeste toppe. Hvorfor? Fordi indsigter, der er opnået, bør deles.

Jeg er utrolig glad for gentlemen. Jeg er selv kvinde med stort K og vil gerne behandles sådan.

Jeg tror på, at mænd og kvinder er skabt forskelligt og, at det er unaturligt at søge total ligestilling kønnene imellem. Jeg tror på at det skaber en masse af intetkøn, der ikke er til glæde eller gavn for nogen af parterne. Så de gamle dyder er i høj kurs hos mig.

Jeg elsker til gengæld, at han holder døren for mig!
Jeg elsker, at lave mad til han kommer på besøg.
Jeg elsker, at blive inviteret ud og spise.
Jeg elsker, at være kvinde.
Og jeg elsker, at han er MAND.

Jeg elsker at rejse derhen hvor der er varmt,
Jeg elsker at blive udfordret.
Jeg elsker at søge nye indsigter.
Jeg elsker musik.
Jeg elsker mad.
Og mest af alt elsker jeg mit barn.

Jeg elsker i virkeligheden nok virkelig meget – og måske mere end de fleste.