Hårtørreren over i’et

posted by: Julie

10 Comments »

Jeg er i chok, da det går op for mig, hvad det er, der lige er sket. Alle lyde forsvinder og foran mig ser jeg en mand, der i slowmotion fortsætter med at udføre sin parringshandling – med mig. Jeg føler at mine øjne er på størrelse med tekopper og min krop er gået totalt i baglås. Så er det, at jeg kan mærke dem trænge sig på. Ordene, der med lynets hast bevæger sig fra min hjerne, ned i min mund og nu truer med at vælte ud med samme kraft som en mother fucker af en Tsunami: – ”UNDSKYLD, MEN SATTE DU LIGE HÅRET? DU KIGGEDE FUCKING IKKE DIG SELV I SPEJLET, OG SATTE DIT HÅR, SAMTIDIG MED AT DU KNEPPER MIG”???? Han kigger på mig, som om jeg er blevet skør, og svarer: ”Jo, det er mest fordi jeg virkelig trænger til at blive klippet. Det kunne jeg lige se i spejlet.” “Nå, men jeg lå lige og trængte til at blive kneppet”, svarer jeg. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde. Jeg har lige haft sex med en mand, der er mere optaget af, at hans hår sidder rigtigt, end at være tilstede i øjeblikket sammen med mig. Min reaktion kommer fuldstændig bag på mig. I stedet for at være rasende, så bryder jeg sammen i latterkramper. Jeg triller ud af sengen med samme hast som tårerne, der triller ned af mine kinder, mens jeg skraldgrinende hopper i bad. Under bruseren gentager jeg flere gange for mig selv: ”Satte han lige håret der? Ja, det gjorde han! Han kiggede lige sig selv i spejlet, og satte sit hår… Mens han kneppede mig!”

Et par uger efter skal vi ses igen. Han har været væk i noget tid, og jeg glæder mig til at se ham. Håret, spejlet, og den utrolig kiksede situation er ude af min bevidsthed. Han kommer og besøger mig, han er skøn, godt begavet, lækker og sød og han kan godt li’ mig. Han har helt sikkert langt mere potentiale til, at udvikle sig til en prins, end mange af de andre frøer, jeg har kysset i mit liv. Og jeg har kysset mange.

Det største problem jeg har, når det kom til frøer, er at jeg ikke helt ved, hvad jeg skal bruge dem til, efter den første forelskelse har lagt sig. Vi lever i en verden, hvor ligestillingskampen har været så omfattende, at ingen af os egentlig har brug for hinanden længere. Jeg kan det meste selv. Jeg kan tjene mine egen penge, jeg kan passe mit barn selv, jeg kan sågar selv lave et barn, hvis jeg ikke møder en mand, jeg ønsker skal være faren. Jeg kan selv betale mine regninger, jeg kan selv slå mit græs, hugge mit brænde, skifte blandingsbatteriet på badeværelset og takket være min skønne veninde Kira, kan jeg nu også have sex med mig selv, også hvis jeg skulle være løbet tør for batterier (Takket være Europe Magic Wand – nu med ledning). På samme tid har mænd lært at skifte bleer, gå på barsel, vaske tøj, støvsuge og lave mad. Lysningerne i håret er lavet hos en frisør og ikke af solen. Musklerne kommer ikke længere fra hårdt manuelt arbejde, men fra vægte i fitness.dk, mens de beundrende kigger på sig selv i spejlet. Lige indtil de ser, at tøsen ved siden af dødløfter dem røven ud af bukserne. Forfængeligheden er ikke længere forbeholdt kvinderne. Intet er længere forbeholdt nogen, og vi har derfor ikke længere brug for hinanden. Vi er blevet en masse af kønsneutrale frøer, der hopper rundt og bundsnaver hinanden på Sunday, i håbet om at finde en, der kan bidrage med noget nyt.

Næste morgen går vi i bad. Vi skal på arbejde begge to. Inde fra soveværelset kalder han på mig: ”Julie – Har du en hårtørrer, jeg må låne?” Jeg står i køkkenet, og er sikker på at jeg må ha’ hørt forkert. Han fortsætter: ”Jeg bliver nød til at låne en hårtørrer, ellers kan jeg simpelthen ikke tage på arbejde”. Jeg tror næsten ikke mine egne ører. Bad han lige om en hårtørrer? Filmen fra sidst begynder at spille i mit hoved, og jeg afventer grineflippet, der desværre udebliver denne gang. Håret – hvad er der med det skide hår? Har jeg overhovedet en hårtørrer? Og hvis jeg har, skal min kæreste så bruge den? Jeg laver en tribble espresso, sætter mig op på mit køkkenbord, og siger stille: ”Midterste skuffe til højre i den hvide kommode”.

10 Comments
 1. Benny Jack Jerne

  Godt skrevet og tænkt, elsker denne lille ting: ”UNDSKYLD, MEN SATTE DU LIGE HÅRET? DU KIGGEDE FUCKING IKKE DIG SELV I SPEJLET, OG SATTE DIT HÅR, SAMTIDIG MED AT DU KNEPPER MIG”????

  😉

  Reply

 2. Anders krumphardt

  Hvor skriver du godt Julie. Interessant læsning.:)

  Reply

 3. Jørgen Kristensen

  Hej . Julie. Fantastisk skrevet og fuldstændig spot on. Hvor blev “Normal Life” af i farten.

  Reply

 4. Camilla

  Søde Julie Jeg kan godt forstå at du må have tænkt den historie som en lidt ud af kroppen oplevelse;-) Jeg må dog modargummentere lidt ift. din generalisering af mænd!! Ellers så er jeg heldig at have mødt en der stadigvæk har mandlige værdier…. Jeg kan jo også selv udføre de fleste af dagligdagens to does på “svagkvinde til stærkmand” spektret. Men jeg tillader mig og ham at gøre plads til vi begge kan blive bekræftet i vores eget køn;-) Min kæreste går hverken op i hårtørre eller fitness.dk (heldigvis for det). Det handler måske også om at vi tillader hinanden at være mand hhv. kvinde i et forhold og har gensidig respekt for hinandens værdier. Vi skal lære at finde styrken i at være forskellige i stedet for at være en flok kønsneutrale frøer;-)
  Men bortset fra det er det en fed side og ja jeg slutter mig til folket du skriver helt vildt fantastisk…;-)

  Reply

  • Julie

   Kære Camilla

   Du har helt ret, det er meget generaliserende. Og lad det ikke være usagt, jeg misunder dig din “rigtige” mand. :-)
   Jeg ønsker jer al kærlighed og respekt verden har at tilbyde.

   Kærlige hilsner
   Julie

   Reply

 5. Nina

  Ahhh hahaha. Det er så morsomt at læse dine ord Julie. Love your honesty. Keep keeping it real 😉 Glæder mig til at læse mere.

  Reply

 6. Flemming

  Hej Julie tilfældigt kom jeg forbi, men nu har jeg læst alle dine indlæg i et hug. Jeg håber der kommer meget mere fra din hånd. Man genkender bare så meget sig selv i det du skriver- lære lidt, smiler lidt, bliver ked af det, og deler dine håb og ærlighed Tak. P.s elsker den med hårtørren

  Reply

 7. Sarabjörk Vicktoria Müller

  High five, fist bump og et umådeligt stort skulderklap.
  Mega godt skrevet, og jeg er både flad af grin og utrolig enig.
  En ny blogsøster er opdaget – og jeg ka’ li det!

  Tak for det.

  Reply

  • Julie

   <3 Taaaaaaak <3

   Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *