Dagbog fra Tusinde og én nats eventyr kap. 1

posted by: Julie

No Comments »

Af Julie Rugaard

IMG_0836

Lad det ikke være usagt, at jeg ELSKER Alanya. De sidste tre år, har jeg tilbragt 14 dage af min sommerferie dernede, og jeg har haft nogle af mine største oplevelser dér. Jeg har fået en håndfuld rigtig gode venner, der bor og lever dernede. Jeg har fundet kærligheden et par gange og mistet den igen. Jeg har ligget på standen i flere dage med dødsangst efter sindssyge byture, og jeg har danset på bordene i en lykkerus til den lyse morgen. Jeg har spist på den lokale shawama bar kl. 5 om morgenen og jeg har været til de mest fantastiske middage med den smukkeste solnedgang i baggrunden. Jeg ELSKER Alanya.

Om 7 timer sidder jeg på et fly derned igen, og jeg kan mærke i enhver celle af min krop, at dette års tur bliver lige så fantastisk som de forgangende. Derfor har jeg tænkt mig, at dele den med jer. Om 7 timer sidder jeg i flyet…. Fortsættelse følger.

Drinks på Crazy Horse

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *